Aktiviteter

Møter, aktiviteter ol.

Sosial fredag 16. august 2019

Velkommen til social fredag på Studentsenteret fredag 16. august kl. 17-18 - i kantinen - til socialt samvær og evt. et måltid eller en drik. Medbring gerne en ven.

Vær velkommen til social fredag - hvis du vil hilse på en eller flere af os i BØLs projektgruppe og høre mere om vores økologiske landsbyprojekt og til dugnad lørdag 17. august på tomten ved Bruvik. Busstop: Olsnesvegen. Tag gerne en ven eller to med! Tag kontakt hvis du har lyst til komme til social fredag og/eller lørdagsdugnad.
Sosial fredag 16. august 2019

Fermentering

Vil du lære å fermentere? I uke 39 som er Økoveka.

Du lærer hvad fermentering er og hvorfor det er sundt at fermentere grønsager - fx hvidkål, du ser hvordan fermentering foregår, du smager fermenteret kål, og du får opskrifter. Kursusholdere er fermenteringsentusiater Herman Gerritsen og Randi Benedikte Brodersen. Kursusafgift: 100 kr. Der er plads til ca. 12 deltagere. Du sender din tilmelding til info@bergenokologiskelandsby.no eller ringer til Herman på 99379573 og indbetaler kursusafgiften på BØLs konto i Cultura: 1254 05 18 791.

VELKOMMEN! Stik en teske i lommen og tag en ven med.

Få arrangeret fermenteringskursus for din organisation eller arbejdsplads i oktober, november eller december.

Fermentering

Sommertur til Bruvik

Bli med oss på sommertur til Bruvik

I anledning at broen blir gratis fra 15.Ju ni inviterer bygden Bruvik til storstilt markering med mulighet til å bli bedre kjent med de allsidige fasilitetene på stedet fra kl 12-16.

 For mer info klikk her

Vi hiver oss på feiringen og ønsker dere velkommen til å få et innblikk i bygdelivet samtidig med visning på tomteområdet vårt og nyere info om byggeprosessen,  fra kl 10-12.

Vi møtes utenfor nærbutikken på Bruvik! Ta gjerne med matpakke/drikke og godt fottøy for vandring i våtmark og kupert terreng på tomteområdet.

Velkommen til en begivenhetsrik dag!

Gi oss gjerne et ord om du kommer- senest en dag før,  og om du kommer med buss eller egen bil (evt. om du har plass til flere passasjerer) 1 plass ledig i bil , ta kontakt med Lise, mob. 48096286

 

E-post: info@bergenokologiskelandsby.no.

 

  • Skyss bussrute Osterøy og Arna,  Rute 201:
  • TOG-avgang 0844 fra Bergen Jernbanestasj., buss fra Arna stasjon 09:10 – Bruvik kl 09:44
  • Fra Bruvik 14:12
Sommertur til Bruvik