Personlige verktøy
Du er her: Forside Slik kan du bidra

Slik kan du bidra

Vi som jobber aktivt i BØL har stor tro på dette prosjektet og tror ikke vi er alene om å drømme om å bygge og bo i en økolandsby i nærheten av Bergen. Men vi skulle gjerne hatt litt mer kontakt med deg og andre, både i form av tilbakemeldinger og innspill på det vi gjør, og gjerne at dere er med å drive prosjektet framover.

 

Vi vil selvsagt gjerne ha flere med som aktive som møtes et par ganger i måneden. Men for mange kan et slikt beskjedent aktivitetsnivå av ulike grunner likevel bli for høyt. Kanskje har du likevel tid til å stille opp enkelte ganger, og hjelpe til med noe du liker eller er spesielt flink til. For oss som jobber aktivt med prosjektet vil dette være en lettelse, ettersom vi er få i antall, alle jobber full tid ved siden av, og BØL ikke per i dag har økonomi til å betale for tjenester.

 

Hvis du har noen tanker om prosjektet, både i forhold til hvor du selv står, og i forhold til det vi gjør (vi vil gjerne ha både ris og ros), så blir vi svært takknemlige for å høre fra deg. Hvis du har lyst til å bidra i prosjektet, er det fint hvis du forteller oss hva dere har lyst til å gjøre. Vi har derfor lagt ved et skjema du kan fylle ut (du kan også bare skrive til oss dersom det er enklere).

 

I tabellen har vi spesifisert ulike typer oppgaver, fra de helt ukompliserte praktiske som alle kan bidra med, til de mer spesialiserte. Det vi først og fremst trenger er: enkle oppgaver feks. i forbindelse med arrangementer, råd og tips innen ditt spesialfelt (eller om du vet om noen andre vi kan spørre), mindre ”konsulent”-oppdrag. Du krysser av for det/de oppgaver du kan bidra med (loddrett) og for aktivitetsnivå (vannrett) alt etter tid og overskudd.

 

Last ned skjema her

 

fyll ut og send til info [at] bergenokologiskelandsby.no

 

Side-alternativer